Je bekijkt de reis...

Sri Lanka
a
A
26 juli 2014 19:24 | Door: Marjan
Dit is een mooi verhaal, lieverds! Dat optrekken en remmen van dat busje zou mij groen doen uitslaan, zoals ooit bij een uitje van ons met de kids!
Wat mooi dat Ben even in het plaatselijke ziekenhuis( je) kon kijken. Wat leven wij dan in weelde en in een ge- oliede maatschappij.
Over de mooie waterval in of bij Ella had ik gelezen op internet. Een toeristische plek!
Een treinreis zal ook wel een belevenis zijn, in een voorwereldlijk treintje? Dit was zeker een dag waarvan de kinderen genoten hebben door de afwisseling van dorp/stadje en natuur?
Hier nog steeds een zeer aangename temperatuur. Morgen krijg ik bezoek, hoop in de tuin te kunnen zitten, net netjes opgeruimd.
Veel liefs, kus, Marjan.
27 juli 2014 13:04 | Door: Nico Verrips
Hallo stoere familieleden en - lidjes,
Jullie tweede mail gelezen, boeiend hoe ze daar met de toegankelijkheid van ziekenhuizen omgaan,
Als alles gratis is in de gezondheidszorg is waarschijnlijk de hygiëne e.d. navenant. Halleluja Nederland!
Krokodillen zijn zeer gevaarlijke dieren dat hebben wij in Afrika wel gehoord en gezien.
Tja, je kan autorijden of je kan het niet.
Wen er s.v.p. niet aan want dan wordt het hier in Nederland er ook niet beter en veiliger op.
Ouwe mannetjes moeten niet meer autorijden en jonge Sri Lankezen dus ook niet1
Hier, na de vorige mail, geen nieuws dus een kort berichtje.
Geniet van dingen die jullie meemaken, leg alles vast voor zover dat kan en neem een voorbeeld aan de vriendelijkheid van de mensen daar.
Pas echter op at er niet over de schreef wordt gegaan.
Hr. Gr. F+N